Medewerkers

Christianne

Graag stel ik me aan u voor, ik ben Christianne Erens, ik woon samen met mijn man Stephan, zoon Bram en dochter Carlijn in Mheer, het dorp waar ik opgegroeid ben. In 2019 heb ik, samen met collega Chantal Hartmans, de praktijk van dokter Habets in Sint Geertruid mogen overnemen. We werken er sinds die tijd aan om samen met onze praktijkondersteuners en assistentes er een mooie praktijk van te maken, waar we laagdrempelige, toegankelijke en met name kwalitatief goede zorg kunnen leveren. Ik zie er naar uit u te mogen ontmoeten en hoop dat ik te allen tijde een positieve bijdrage kan leveren aan uw gezondheid!

Christianne Erens

Huisarts (BIG-nr. 39917165901)
Chantal

Mijn naam is Chantal Hartmans, geboren en getogen in Sint Geertruid.
Hier woon ik nog altijd met veel plezier, inmiddels met mijn partner Xavier en drie zoontjes Levi, Ivar en Noud.
Nadat ik van 2015 tot 2019 bij voormalig Drs Habets in Sint Geertruid heb gewerkt, hebben Christianne en ik in 2019 onze droom waargemaakt & de praktijk overgenomen. Onze visie is dat we een toegankelijke praktijk willen zijn, met een dorps karakter. We vinden het belangrijk om voldoende tijd voor u te hebben, zodat iedereen zich hopelijk op zijn gemak kan voelen en zodat wij de juiste zorg kunnen bieden.

Chantal Hartmans

Huisarts (BIG-nr. 59919459101)
Chris

Mijn naam is Chris Habets, geboren in 1987, en opgegroeid in Sint Geertruid. Inmiddels woon ik met mijn man Micha en zoontjes Jens en Siem in Noorbeek. De afgelopen jaren ben ik als huisarts voornamelijk in de westelijke mijnstreek werkzaam geweest. Ik kijk er erg naar uit om vanaf 2020 het team van Chantal en Christianne te komen versterken en bij te kunnen dragen aan de zorg in eigen regio!

Chris Habets

Huisarts (BIG-nr. 79917307701)
Caroline 600600

Ik ben Caroline Jacobs en per juli 2022 ben ik gestart bij de zorggroep ZIO. Via ZIO ben ik gekoppeld aan een aantal huisartsenpraktijken, waaronder Huisartsenpraktijk Sint Geertruid. Als praktijkmanager ondersteun ik de huisartsen op diverse onderdelen in de praktijk met als doel de huisartsen te ontzorgen en kwaliteitsverbetering te realiseren. Mijn aandachtsgebieden zijn o.a. personeel, organisatie & beleid, kwaliteit, financieel en middelen. Ik ben aanwezig op maandag.

Caroline

Praktijkmanager
ANouk

Mijn naam is Anouk. Ik ben geboren in Eijsden en woon sinds kort in Mesch. In 2016 ben ik afgestudeerd als apothekersassistente. In 2017 ben ik met de opleiding doktersassistente begonnen. Sinds 2019 ben ik met veel plezier werkzaam hier in de praktijk. Mijn werkdagen zijn Maandag (ochtend), woensdag (hele dag), Donderdag (hele dag) en vrijdag (ochtend).

Anouk

Doktersassistente
Dorthe

Mijn naam is Dorthe Didderen, woon in Margraten. In 2009 ben ik begonnen te werken als doktersassistente en sinds april 2019 mag ik met veel plezier deelnemen aan het team van huisartsenpraktijk Sint Geertruid. Mijn werkdagen zijn maandag (hele dag), dinsdag (ochtend), woensdag (hele dag), donderdag (hele dag). De dinsdag ochtend ben ik werkzaam in Eijsden. U kunt bij mij terecht voor kleine medische handelingen zoals bloedprikken, oren uitspuiten, bloeddruk meten, injecties etc. Ook voor uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek kunt u bij mij terecht.

Dorthe

Doktersassistente
Miriam

Sinds januari 2022 werk ik in deze jonge dynamische praktijk met een
leuk en professioneel team. Met 36 jaar werkervaring als
doktersassistente hoop ik U van dienst te mogen zijn op maandag, dinsdag
en vrijdag voor alle assistente taken.
Naast mijn werk heb ik tijd voor mijn huisdieren, wandel ik veel en ga
ik drie keer per week hardlopen door het Heuvelland. Ook kun je me
regelmatig op de tennisbaan vinden voor een recreatief/ competitief
spelletje!

Mijn motto is dan ook: bewegen is goed voor lichaam en geest.

Tot ziens in de praktijk.

Miriam van de Gaar

Doktersassistente
Elianne

Mijn naam is Elianne Kicken, geboren in 1987 en opgegroeid in Kunrade. Inmiddels woon ik met mijn man Stan en drie kinderen, Lucas Florence en Siem in het mooie dorp Ransdaal. In 2011 heb ik mijn HBO-V opleiding afgerond en in 2018 de opleiding tot Praktijkondersteuner Somatiek. Na jarenlang als verpleegkundige te hebben gewerkt en een aantal jaar als Praktijkondersteuner, heb ik besloten om het roer om te gooien en verder te gaan in de huisartsenzorg als doktersassistente. Sinds maart 2023 mag ik dan ook met veel plezier deelnemen aan het team huisartsenpraktijk Sint Geertruid. Mijn werkdagen zijn dinsdag en vrijdag.

Elianne Kicken

Doktersassistente
Bianca

Mijn naam is Bianca Frusch en ik ben 32 jaar oud. Sinds 2013 ben ik werkzaam als doktersassistente. In 2017 ben ik gestart met de opleiding tot praktijkondersteuner Somatiek aan de Hoge school in Breda. In april 2019 heb ik deze opleiding met succes afgerond. Sinds april ben ik op de maandag (hele dag), dinsdag (hele dag), woensdag (hele dag) en donderdag (ochtend) werkzaam als praktijkondersteuner somatiek. Mijn aandachtsgebieden zijn diabetes mellitus (suikerziekte), astma, COPD, en cardiovasculair risicomanagement.

Bianca

POH-somatiek
poh ggz stg

Mijn naam is Björn Hilgersom, 55 jaar geleden geboren in Utrecht.
De liefde heeft me in 2000 in Brabant gebracht. De afgelopen 21 jaar hebben mijn partner Helen en ik in Eindhoven gewoond.
Sinds 1997 ben ik werkzaam in de Geestelijke gezondheidszorg en Jeugdhulpverlening.
De laatste 8 jaar heb ik met enorm veel plezier als POH-GGZ gewerkt in een huisartsenpraktijk midden in een oude volkswijk in Eindhoven.
In 2021 is voor ons een lang gekoesterde droom in vervulling gegaan, wonen in het prachtige Heuvelland.
Ik kijk er naar uit om samen met de collega’s van de huisartsenpraktijk in St Geertruid/ Eijsden u de best mogelijke zorg te gaan leveren. Vanaf 1 september ben ik op dinsdag werkzaam in Sint Geertruid en op donderdag in Eijsden.
Wees welkom.

Björn Hilgersom

POH-GGZ
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button